Företagsevent

EVENT MED EXTRA ALLT

Vi ger ditt varumärke rätt stämning

Företagsevent

Vill du ge dina kunder eller medarbetare en upplevelse utöver det vanliga? Då har du kommit helt rätt. För alla typer av företagsevent  är vi en partner som alltid ger det lilla extra. För butiksinvigningen med extra glam-faktor. Eller det spektakulära kundeventet som stärker ditt varumärke. Eller julfesten som får medarbetarna att redan längta till nästa år.

Vi erbjuder helhetslösningar – men aldrig standardlösningar. Vi har erfarenheten och nätverket att ta hand om hela processen, från teknik och logistik till underhållning och personal. Alltid på budget och i tid. Och med den där extra wow-faktorn som gör hela skillnaden. 

Boka ett kostnadsfritt idémöte

Invigning, kundträff eller personalfest på gång? Boka ett möte med oss så hjälper vi dig att lyfta ditt event till nästa nivå. Vi går igenom alla förutsättningar och delar med oss av våra bästa idéer. Till en budget som passar ditt företag.

Kontakta oss på tel 040-622 95 00 eller info@bergevent.se

Har haft nöjet att arbeta med Pierre vid några av våra företagsevent. Fantastiskt proffsig!! Fixar allt galant så att man som koordinator kan känna sig helt trygg med att hans bidrag alltid blir outstanding!

Anette Grahn - Scandinavian Cosmetics

Har arbetat med Pierre i många år och han är fantastisk! Oerhört proffsig, noggrann och lyhörd. Lugn och sansad personlighet men kan ändå släppa loss vilket är den bästa kombon! Bara positivt att säga!

Matilda Liljekvist - Ellinge slott

Vi har anlitat Berg Event, Sax on The Beat samt Ost & Vänner ett flertal gånger och är alltid lika nöjda. Deras helhetssyn och proffessionalitet gör mitt jobb enklare och de hittar alltid lösningar på stående fot! Nivån av service matchas av kvalitén på det de levererar. Som konsult med olika uppdrag är det en trygghet att kunna förlita sig på att Daniel och Pierre gör slutkunden nöjd! 

Cindy Kragner - Eventkoordinerare på Porsche Malmö