Bröllop

DIN BRÖLLOPSDAG I TRYGGA HÄNDER

Vi ordnar ditt drömbröllop – hur det än ser ut

Bröllop

En intim familjevigsel hemma i trädgården? Jätteparty i en industrihall? Eller ett pampigt slottsbröllop på franska landsbygden? Oavsett hur ditt drömbröllop ser ut är vi en trygg partner för din stora dag.

Vi har tipsen, idéerna och kontakterna som förverkligar era drömmar. Utan att låsa in er i färdiga paketlösningar. Från inbjudningskort och lokalbokning till blomsterarrangemang och brudvals hjälper vi er med precis det ni behöver. Och tillsammans skapar vi minnen som varar för livet. 

Boka en kostnadsfri bröllopskonsultation

Våra bröllopsuppdrag startar alltid med en kostnadsfri bröllopskonsultation, utan köpkrav. Tillsammans går vi igenom alla förutsättningar, bollar idéer och hittar ett upplägg som passar just er.

Kontakta oss på tel 040-622 95 00 eller info@bergevent.se

Våra bröllopsgäster ville inte lämna dansgolvet när Pierre och saxofonisten stod vid rodret! De kände av vad gästerna gillade och bjöd på en show genom att interagera med gästerna. Pierre är fantastisk att samarbeta med och fixar allt galant. Jag rekommenderar verkligen alla att anlita Berg Event och att ha en saxofonist på varje fest!

Michaela Rohdin

Vi är så glada att Pierre och Daniel spelade på vårt bröllop! Allt var toppen, från planering och kontakt inför till genomförandet som var helt magiskt. Sax on the beat på minglet var lysande och sedan var det fullt ös på dansgolvet nonstop, jag tror ni hade kunnat spela till 08 på morgonen :) Ni har riktigt grym känsla för när det är dags att damma av en dänga och sedan blåsa på klubbigt med feta saxinslag. Kan även rekommendera ljussättningen i tält och lokal som blev toppen. Berg Event har stenkoll och bra tips, det är bara att luta sig tillbaka och låta proffsen ta vid helt enkelt! TACK!

Katarina Cumselius

Det går egentligen inte att sätta ord på vilken magi ni skapar.
Allt från ljussättning till ljud var över all förväntan och den otroligt fina servicen ni gav till oss och våra gäster. 
Så sjukt mäktig känsla att ha dig Pierre Sjöberg som DJ tillsammans med saxofonisten Daniel Hanson Cederskär, det blev ett galet bra bröllopsmingel och för att inte tala om när bröllopsfesten drog igång så var alla gästerna i alla olika åldrar kvar på dansgolvet och röjde fram tills stängning, för att ni är så otroligt duktiga, ni skapar verkligen den bästa festkänslan som alla rycks med av. Det blir så personligt när saxofonisten spelar ute på dansgolvet och minglar runt tillsammans med gästerna. 
Vi är så otroligt tacksamma för att ni skapat ett oförglömligt minne för oss och även för våra bröllopsgäster, tack än en gång!

Så vill man vara säker på att få en fest utöver det vanliga och en fest som är i världsklass så är det Berg Event som ni ska anlita.

Madeleine Lundell